Cauti un instalator autorizat pentru montare sau inlocuire centrala termica electrica in Bucuresti si Ilfov?

Contacteaza-ne acum!

Montajul unei centrale electrice nu este un proces pe care sa-l abordezi pe cont propriu. Lucrarea in sine, nu este o treaba deloc usoara. De la complexitatea instalarii, la siguranta intregului sistem, este recomandat sa colaborezi cu o echipa de specialisti care stiu ce fac. Firma Bamse Instal, specializata si acreditata, vine in sprijinul tau cu servicii complete de montaj centrala electrica in Bucuresti si Ilfov. Fie ca vrei sa inlocuiesti vechea centrala sau sa instalezi una noua, echipa noastra este autorizata si pregatita sa-ti ofere solutiile de care ai nevoie.

De ce sa alegi o centrala electrica?

In ultimii ani, piata abunda in zeci de modele de centrale, fiecare cu propriile caracteristici mai mult sau mai putin tehnologizate. Pentru ca ne dorim cu totii sa ne bucuram de un confort termic cat mai ridicat, cautam in permanenta solutiile potrivite pentru locuintele noastre. Una dintre aceste solutii o reprezinta centralele termice care folosesc energia electrica pentru incalzirea agentului termic. Sunt o optiune tot mai populara pentru incalzirea caselor si asigurarea apei calde menajare. Printre avantajele acestui tip de centrala, regasim:
– eficienta ridicata – centralele electrice transforma toata energia electrica consumata in energie termica, fara pierderi semnificative;
– impact redus asupra mediului – nu produc emisii de noxe sau poluanti, fiind o optiune mai prietenoasa cu mediul inconjurator;
– siguranta sporita – una dintre cele mai mari temeri legate de centrale pe gaz, o reprezinta scurgerea de gaze. Nu este si cazul centralelor electrice. Nu exista riscul de scurgeri de gaz sau incendii, oferind astfel o siguranta sporita;
– intretinere minima – nu necesita alimentare manuala, cosuri de fum sau alte instalatii complexe, reducand in acest fel costurile de intretinere;
– ocupa putin spatiu – centralele electrice sunt compacte si se pot instala in diverse locatii, inclusiv in apartamente;
– instalare rapida si functionare silentioasa – comparativ cu alte tipuri de centrale, cele electrice sunt mai usor de instalat. In plus, nu produc zgomot atunci cand functioneaza, aspect foarte util pentru persoanele sensibile la orice sunete.

Servicii montaj centrala electrica oferite de firma Bamse Instal

Evaluare si consultanta – primul pas in montarea unei centrale electrice consta in evaluarea locuintei si nevoilor tale, ca si consumator. Un specialist din cadrul echipei noastre va evalua spatiul si necesitatile specifice. Iti vom prezenta o oferta personalizata si iti vom explica in ceea ce consta serviciul de montaj centrala electrica.

Montaj centrala electrica – odata stabilite toate detaliile, echipa noastra de tehnicieni se va ocupa de montajul propriu-zis. Acest proces include:
– montarea centralei – pregatirea spatiului si fixarea centralei pe perete;
– conexiuni electrice – realizarea conexiunilor electrice necesare, asigurandu-ne ca sunt in conformitate cu normele de siguranta;
– legaturi hidraulice – realizarea legaturilor hidraulice pentru tur si retur, conectarea centralei la sistemul cu alimentare de apa al locuintei in vederea asigurarii incalzirii locuintei;
– testare si verificare – dupa instalare, verificam fiecare conexiune, testam centrala si ne asiguram ca functioneaza in parametrii optimi.

Servicii post-instalare si garantie – dupa montaj, continuam sa fim alaturi de tine. Oferim suport post-instalare pentru a-ti clarifica anumite aspecte in ceea ce priveste functionarea centralei. Toate centralele electrice instalate de Firma Bamse Instal beneficiaza de garantie, asadar, vei avea certitudinea ca investitia ta este un sigura si eficienta.

Lucreaza cu firma Bamse Instal pentru montaj centrala termica in Bucuresti si Ilfov

Echipa de profesionisti cu experienta – Firma noastra se mandreste cu o echipa de oameni talentati, autorizati si cu experienta vasta in domeniul instalatiilor termice si sanitare.
Siguranta si calitate – siguranta ta este prioritatea noastra. Ne dorim ca tu si familia ta sa beneficiati de un camin confortabil. Din acest motiv, investim constant in pregatire si echipamente de lucru si materiale de calitate. Respectam toate standardele de siguranta si reglementarile in vigoare.
Servicii personalizate – fiecare locuinta este unica, asadar ne adaptam serviciile in functie de necesitatile tale. Indiferent de dimensiunea casei sau tipul de centrala electrica dorit, avem expertiza necesara pentru a-ti oferi solutii personalizate.
Raport calitate-pret – ne straduim sa oferim servicii profesionale la preturi competitive.
Promptitudine si profesionalism – respectam termenele stabilite si ne straduim sa oferim servicii la standarde ridicate, cu profesionalism si respect fata de client.

Montajul unei centrale electrice in Bucuresti si Ilfov este un proces mai simplu si mai sigur cu ajutorul firmei Bamse Instal. Suna-ne sau trimite-ne un mesaj pentru a programa montajul noii tale centrale electrice. Serviciile noastre sunt disponibile de luni pana vineri, intre orele 08:30 si 18:30. Vom stabili impreuna o data de instalare convenabila pentru tine. Echipa noastra de specialisti este alaturi de tine, pregatita sa iti ofere servicii profesionale si un montaj de calitate.

Servicii de montaj sau inlocuire centrala electrica in Bucuresti si Ilfov

Nu ezita sa ne contactezi