Cauti un instalator pentru montare sau inlocuire centrala termica in Bucuresti si Ilfov?

Contacteaza-ne acum!

Daca esti in cautarea unei firme cu experienta care sa te ajute cu servicii de montaj centrala termica (pe gaz, electrica, pe lemne sau peleti) sau inlocuirea centralei vechi care nu mai da randament adecvat, noi te putem ajuta.
Firma noastra iti ofera servicii de montare sau inlocuire a centralelor termice la cele mai bune preturi in Bucuresti si Ilfov. Suntem in domeniul serviciilor de instalare a centralelor termice din 2009 si am acumulat o experienta bogata de-a lungul celor 15 ani. Acest lucru ne permite sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii posibile.
Daca inca nu ti-ai achizitionat centrala noua, datorita faptului ca nu stii care este cea mai buna alegere pentru locuinta ta, noi te putem ajuta. Este foarte greu sa faci alegerea corecta, deoarece piata e plina de diferite marci de centrale cu puteri variate. Putem sa te ajutam si cu instalarea centralei deja cumparata. In plus, avem si pachete care cuprind atat centrala termica cat si serviciul de instalare la cele mai avantajoase preturi.
Cel mai bine este intotdeauna sa soliciti ajutorul profesionistilor atunci cand ai nevoie de servicii cu privire la instalatiile termice. Astfel, poti fi sigur de expertiza lor si poti evita orice accidente care pot aparea din cauza lipsei de experienta a celor cu care ai lucrat. In concluzie, prin simpla alegere de a lucra cu firma noastra care are experienta vasta nu iti veti pune locuinta in pericol prin instalarea neadecvata a centralei. Toate serviciile prestate de noi fie ca e vorba de instalatiile termice sau sanitare sunt insotite de garantie si factura.
Daca inca ai nelamuriri cu privire la ofertele noastre, te rugam sa nu eziti sa ne contactezi. Am fi mai mult decat bucurosi sa iti raspundem la orice intrebari pe care le ai legate de serviciile noastre. Ne poti contacta telefonic in cadrul programului de lucru de luni pana vineri incepand cu ora 8:30 si pana la ora 18:30, sau prin e-mail in orice moment, folosind informatiile de contact de pe site-ul nostru.

Beneficiile colaborarii cu firma noastra pentru montaj centrala termica

Preturi avantajoase montare centrala termica

Suntem familiarizati cu preturile exorbitante, nejustificate practicate de majoritatea instalatorilor din domeniu. Dar nu trebuie neaparat sa fie asa si de aceea noi, cei de la firma BAMSE-ROB INSTAL, suntem aici pentru a te ajuta cu servicii de instalare centrale termice foarte avantajoase din punct de vedere al pretului si calitatii materialelor, astfel incat sa iti poti rezolva problema cat mai rapid si ieftin.

Pachet complet: centrala termica cu montare inclusa

In caz ca vrei sa scapi de stresul de mai naviga pe internet pentru a cauta toate informatiile necesare pentru centrala potrivita locuintei tale si apoi sa stai sa cauti un instalator bun in Bucuresti si Ilfov care sa o monteze, acest lucru ducand in unele cazuri la costuri mai mari, poti apela la noi pentru a beneficia de oferta noastra. In acest fel vei obtine un pret mai bun si vei beneficia de o manopera de calitate pentru a avea o durata cat mai mare de viata a centralei termice. Pur si simplu trebuie doar sa ne contactezi pentru a achizitiona pachetul complet.

Gama variata de servicii

Pe langa serviciile de montare sau inlocuire centrale termice oferim o gama larga de servicii pentru a raspunde nevoilor tale indiferent ca este vorba de instalatii termice sau instalatii sanitare.
Iti vom prezenta cateva exemple de servicii oferite de firma noastra BAMSE-ROB INSTAL: montare calorifere noi sau inlocuire calorifere vechi realizate din diferite materiale (fonta, otel sau aluminiu), instalare boiler electric, montaj obiecte sanitare (cada dus, baterie, cabina dus, vas WC, etc.), montare incalzire prin pardoseala, etc.

Evaluare gratuita manopera instalare centrala termica

Nu-ti face griji daca nu esti sigur cat de mult te va costa acesta interventie de inlocuire a centralei vechi sau montarea uneia intr-o locuinta care nu are centrala.
Suntem bucurosi sa iti oferim o evaluare gratuita a serviciilor de care ai nevoie, astfel incat sa poti pune deoparte banii necesari.

Tipurile de centrale termice instalate de firma noastra

Centrale termice pe gaz

Centrala termica pe gaz este cel mai comun tip de centrala intalnita in locuintele noastre. Acest lucru se datoreaza dimensiunilor mici pe care le are, devenind ideale pentru incalzirea apartamentelor de la bloc, cat si pentru case (daca sunt racordate la gaze). In plus, costul mentenantei si facturile pentru incalzire sunt mici.

Centrale termice electrice

In cazul centralei electrice costul pentru incalzirea locuintei tale va fi mult mai mare, mai ales cu scumpirile mari si constante al energiei electrice. Desi se instaleaza mai usor si nu necesita aprobari speciale, acest tip de centrala este folosit doar in cazul in care nu ai acces la gaze si nici nu ai spatiu necesar pentru instalarea unei centrale care foloseste combustibili solizi.

Centrale termice pe combustibil solid (lemne, peleti)

In caz ca locuiesti la casa si nu ai acces la gaze poti opta pentru acest tip de centrala. O sa ai nevoie de o camera speciala pentru a putea instala centrala, acest lucru datorandu-se dimensiunilor mari pe care le are. In cazul centralei pe lemne trebuie sa alegi un model cu incarcare automata si o sa ai nevoie sa fi foarte atent cand achizitionezi lemnele, care trebuie sa fie bine uscate. Utilizand centrala pe peleti pentru incalzirea apei si a locuintei, vei obtine cel mai bun randament din cadrul centralelor termice pe combustibili solizi. In plus, nu vei mai avea nevoie de spatiu de depozitare mare cum ai nevoie in cazul celor pe lemne.

Portofoliu montaj centrala termica

In galeria de imagini de mai jos ai afisate doar cateva exemple de lucrari realizate de noi. Pentru mai multe imagini cu lucrarile noaste trebuie doar sa accesezi pagina denumita „Portofoliu”.

Servicii de montaj sau inlocuire centrala termica in Bucuresti si Ilfov

Nu ezita sa ne contactezi