Ai nevoie de montaj incalzire in pardoseala prestat de un instalator autorizat cu experienta in Bucuresti si Ilfov?

Contacteaza-ne acum!

Montarea instalatiei de incalzire prin pardoseala este solutia ideala si moderna de incalzire a locuintei fie ea noua sau veche.
Incalzirea prin pardoseala ofera un confort termic ridicat datorita repartizarii uniforme a caldurii pe intreaga suprafata a pardoselii, dar si un cosum redus de combustibil. Prin alegerea acestei solutii de incalzire se castiga spatiu de mobilare in camerele unde se monteaza. Este o solutie mai scumpa decat cea clasica cu calorifere, dar randamentul termic este mult mai mare.
Incalzirea prin pardoseala poate fi electrica prin asezarea unor covorase electrice sau cu agent termic.
In cazul incalzirii cu agent termic se foloseste teava pex pentru transportul agentului termic. Incalzirea prin pardoseala are cel mai bun randament daca pardoseala este din piatra sau ceramica, dar poate functiona fara probleme si daca avem mocheta sau parchet. Pentru un randament bun avem nevoie de o dimensionare buna a circuitelor in functie de suprafata si destinatia camerelor din imobilul respectiv.
Echipa noastra de instalatori autorizati cu experienta asigura executia la cheie a proiectelor pentru incalzirea prin pardoseala la cele mai bune preturi in baza unui proiect.

De ce sa colaborezi cu firma noastra pentru montaj incalzire in pardoseala?

Pachet complet: sistem si manopera incalzire in pardoseala

Daca inca nu ai achizitionat sistemul de incalzire in pardoseala si nu vrei sa pierzi timp cautand pe nenumarate site-uri atat informatii despre avantaje si dezavantaje cat si despre diferitele modele de sisteme, noi suntem aici pentru a te ajuta cu cea mai rapida si eficienta solutie pentru problemele tale. Pentru ca stim ca timpul inseamna bani, firma noastra nu doar presteaza serviciul de instalare, ci si comercializam sistemul cu toate accesoriile sale. Alegandu-ne vei avea parte de un pachet complet incluzand manopera si sistemul de incalzire in pardoseala la cel mai bun pret posibil. In plus, pe langa materialele de cea mai bun calitate, vei beneficia de experienta vasta a instalatorilor nostri care iti vor instala sistemul. Acest lucru iti va oferi sansa sa ai parte de un sistem de incalzire care va functiona in parametri normali mult timp, scapand astfel de problemele ce ar putea aparea in cazul unei instalari neadecvate a sistemului si de neplacerea de a iti transforma locuinta iarasi intr-un santier. Nu ezita si contacteaza-ne daca vrei sa ai parte de oferta noastra. Poti lua legatura cu noi fie telefonic (de luni pana vineri intre orele 08:30 – 18:30) sau prin email (non stop) utilizand datele de contact de pe site.

Preturi accesibile montaj incalzire in pardoseala

Firma noastra iti ofera servicii de montaj incalzire prin pardoseala in Bucuresti indiferent de sectoarele unde locuiesti (sector 1, 2, 3, 4, 5 sau 6) si Ilfov (Popesti-Leordeni, Voluntari, Bragadiru, Otopeni, etc) utilizand instalatii realizate cu tehnologie de ultima ora si fiind colaboratori cu distribuitori de renume la nivel international si national de sisteme de incalzire prin pardoseala pentru a iti oferi cea mai eficienta metoda de incalzire a locuintei tale la cele mai accesibile preturi.

Evaluare gratuita

Daca vrei sa beneficiezi de avantajele sistemului de incalzire in pardoseala pentru a iti face locuinta confortabila din punct de vedere termic, dar nu stii la ce costuri sa te astepti cu privire la manopera si la sistemul propriu-zis, atunci nu iti face griji si doar trebuie doar sa iei legatura cu noi. Trebuie doar sa ne oferi niste informatii despre unde vrei sa fie montat acest sistem (numarul de camere, metri patrati, etc.) si noi vom putea sa iti prezentam in cel mai scurt timp oferta noastra de pret. In asa fel vei avea o idee despre costurile necesare pentru demararea lucrarii.

Gama variata de servicii

Ne propunem intotdeauna sa oferim fiecarui client cel mai bun serviciu posibil indiferent de ce tip de serviciu ar avea nevoie. Daca ai nevoie de un instalator sanitare sau termice cu experienta nu ezita sa apelezi la noi utilizand datele de contact afisate pe site. Inginerii instalatori din echipa noastra au peste 13 ani de experienta in domeniul instalatiilor sanitare si termice. Datorita experientei acumulate iti garantam cea mai optima varianta pentru confortul locuintei tale.

Portofoliu montaj incalzire in pardoseala

In galeria de imagini de mai jos ai afisate doar cateva exemple de lucrari realizate de noi. Pentru mai multe imagini cu lucrarile noaste trebuie doar sa accesezi pagina denumita „Portofoliu”.

Servicii de montaj incalzire in pardoseala Bucuresti si Ilfov

Nu ezita sa ne contactezi