Ai nevoie de montaj incalzire in pardoseala prestat de un instalator autorizat cu experienta in Bucuresti si Ilfov?

Contacteaza-ne acum!

Montarea instalatiei de incalzire prin pardoseala este solutia ideala si moderna de incalzire a locuintei fie ea noua sau veche.
Incalzirea prin pardoseala ofera un confort termic ridicat datorita repartizarii uniforme a caldurii pe intreaga suprafata a pardoselii, dar si un cosum redus de combustibil. Prin alegerea acestei solutii de incalzire se castiga spatiu de mobilare in camerele unde se monteaza. Este o solutie mai scumpa decat cea clasica cu calorifere, dar randamentul termic este mult mai mare.
Incalzirea prin pardoseala poate fi electrica prin asezarea unor covorase electrice sau cu agent termic.
In cazul incalzirii cu agent termic se foloseste teava pex pentru transportul agentului termic. Incalzirea prin pardoseala are cel mai bun randament daca pardoseala este din piatra sau ceramica, dar poate functiona fara probleme si daca avem mocheta sau parchet. Pentru un randament bun avem nevoie de o dimensionare buna a circuitelor in functie de suprafata si destinatia camerelor din imobilul respectiv.
Echipa noastra de instalatori autorizati cu experienta asigura executia la cheie a proiectelor pentru incalzirea prin pardoseala la cele mai bune preturi in baza unui proiect.

De ce sa colaborezi cu firma noastra pentru montaj incalzire in pardoseala?

Preturi accesibile montaj incalzire in pardoseala

Firma noastra iti ofera servicii de montaj incalzire prin pardoseala in Bucuresti indiferent de sectoarele unde locuiesti (sector 1, 2, 3, 4, 5 sau 6) si Ilfov (Popesti-Leordeni, Voluntari, Bragadiru, Otopeni, etc) utilizand instalatii realizate cu tehnologie de ultima ora si fiind colaboratori cu distribuitori de renume la nivel international si national de sisteme de incalzire prin pardoseala pentru a iti oferi cea mai eficienta metoda de incalzire a locuintei tale la cele mai accesibile preturi.

Gama variata de servicii

Ne propunem intotdeauna sa oferim fiecarui client cel mai bun serviciu posibil indiferent de ce tip de serviciu ar avea nevoie. Daca ai nevoie de un instalator sanitare sau termice cu experienta nu ezita sa apelezi la noi utilizand datele de contact afisate pe site. Inginerii instalatori din echipa noastra au peste 13 ani de experienta in domeniul instalatiilor sanitare si termice. Datorita experientei acumulate iti garantam cea mai optima varianta pentru confortul locuintei tale.

Portofoliu montaj incalzire in pardoseala

In galeria de imagini de mai jos ai afisate doar cateva exemple de lucrari realizate de noi. Pentru mai multe imagini cu lucrarile noaste trebuie doar sa accesezi pagina denumita „Portofoliu”.

Servicii de montaj incalzire in pardoseala Bucuresti si Ilfov

Nu ezita sa ne contactezi