Firma instalatii sanitare si termice Bucuresti si Ilfov

Servicii de proiectare, reparatii, intretinere, verificari si montaj instalatii sanitare si termice la cele mai bune preturi.

Societatea noastra este autorizata ISCIR si iti ofera servicii complete de proiectare, executie, RSL (responsabil cu supravegherea lucrarilor) la instalatiile termice, sanitare, alimentare cu apa si canalizare in Bucuresti si Ilfov pentru cladiri rezidentiale si nerezidentiale.

Avem capacitatea de a realiza lucrari complexe, lucram cu echipamente performante si personal calificat inca din anul 2009.

Vezi serviciile noastre
Peste 13 ani de experienta in domeniul instalatiilor sanitare si termice.

De ce sa alegi firma de instalatii sanitare si termice BAMSE INSTAL?

Experienta vasta

Personalul este alcatuit din ingineri instalatori autorizati ISCIR cu experienta de peste 13 ani in domeniul instalatiilor sanitare si termice.

Preturi accesibile

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre, dorindu-si o colaborare ulterioara cu societatea noastra.

Evaluare gratuita

Vei beneficia de evaluare gratuita asupra costului lucrari de care ai nevoie fie ca e vorba de instalatii sanitare sau termice. In felul acesta vei stii cam ce buget trebuie sa ai pentru realizarea lucrarii.

Firma autorizata instalatii sanitare si termice Bucuresti si Ilfov

Nu ezita sa ne contactezi