Cauti un instalator cu experienta pentru montaj obiecte sanitare in Bucuresti si Ilfov?

Contacteaza-ne acum!

Daca ai nevoie de o firma care are in alcatuirea ei o echipa formata din instalatori experimentati, care pot interveni in toate sectoarele din Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov pentru sa te ajute in caz ca ai o problema cu instalatia sanitara din locuinta ta, noi suntem solutia.
Daca ti s-a stricat sa ziceam de exemplu un robinet sau vrei pur si simplu sa iti renovezi baia si sa iti schimbi toate obiectele sanitare din ea, trebuie doar sa ne contactezi fie telefonic sau utilizand emailul. Suntem disponibili telefonic de luni pana vineri in intervalul orar 08:30 – 18:30, si non stop daca folosesti emailul sau formularul de contact aflat in pagina site-ului nostru denumita „Contact”. Doar trebuie sa ne contactezi si sa ne explici ce problema ai si un instalator sanitar se va deplasa la locuinta ta pentru serviciul de montaj obiecte sanitare.
Cu experienta noastra acumulata de-a lungul a 13 ani in domeniul instalatiilor sanitare si termice, iti garantam o instalare corecta, una care nu este doar rapida, ci si fiabila si de lunga durata. Ne luam munca in serios si ne mandrim sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii la cele mai avantajoase preturi posibile. In plus pentru toate serviciile prestate de noi vei primi factura si pe baza acelei facturi vei beneficia de garantie pentru lucrarea efectuata.

Beneficiile colaborarii cu firma noastra pentru montaj obiecte sanitare

Preturi avantajoase montaj obiecte sanitare

Problemele legate de instalatiile sanitare apar tot timpul, iar fiecare problema este urmata de gandul cu privire la costurile legate de manopera si materialele necesare. Desi cu toate scumpirile ce s-au abatut asupra tarii noastre, noi iti vom oferi servicii si materiale de calitate la cele mai bune preturi.

Gama variata de servicii

Pe langa serviciul de montaj obiecte sanitare (serviciu care cuprinde: montaj cada baie, montaj cabina de dus, montaj chiuveta baie, montaj wc, montaj baterie chiuveta bucatarie, montaj robineti, etc.), iti oferim si o gama variata de servicii legate nu numai de instalatiile sanitare, dar si de instalatiile termice. Te putem ajuta cu montaj incalzire in pardoseala, montaj centrale termice, montaj calorifere, etc.

Evaluare gratuita manopera

Daca nu stii cat te poate costa o interventie prestata de firma noastra cu privire la lucrarea de care ai nevoie, nu-ti face griji. Iti oferim evaluare gratuita pentru toate serviciile noastre. Ca sa sti la ce cost sa te astepti pentru serviciul de montaj obiecte sanitare trebuie sa ne contactezi si sa ne oferi cat mai multe detalii despre ce ai nevoie.

Servicii de montaj sau inlocuire obiecte sanitare in Bucuresti si Ilfov

Nu ezita sa ne contactezi