Cauti un instalator autorizat cu experienta pentru montaj panou solar apa calda in Bucuresti si Ilfov?

Contacteaza-ne acum!

Montarea instalatiei de incalzire a apei menajere utilizand panourile solare nepresurizate sau presurizate reprezinta solutia moderna, ecologica, eficienta si rentabila pentru necesarul zilnic de apa calda pentru tine si familia ta.
In viitorul apropiat, se asteapta ca acest tip de sistem sa devina din ce in ce mai popular la noi in tara pe masura ce oamenii isi dau seama de numeroasele beneficii ale incalzirii apei utilizand panourile solare, cum ar fi impactul pozitiv asupra mediului si in special facturile reduse. Ne referim la reduceri foarte mari asupra costurilor pentru producerea de apa calda cu pana la 100% in perioada primavara – toamna si de pana la 70% in perioada de iarna. In functie de multi factori reducerile de costuri afisate anterior pot diferi de la caz la caz.
Daca te gandesti sa optezi pentru acest tip de sistem cu panouri solare pentru casa ta, te putem ajuta cu serviciul de montare panou solar apa calda. Instalarea panourilor solare te vor ajuta sa economisesti bani la factura de energie electrica, gaze sau combustibili solizi, in functie de sistemul avut pentru incalzirea apei menajere.
Daca nu ai sistemul cumparat, te vom ajuta sa alegi sistemul potrivit nevoilor tale si ne vom asigura ca este instalat corect si ca ai parte de cel mai avantajos pret posibil.

De ce sa alegi firma noastra pentru montaj panou solar apa calda?

Preturi avantajoase montaj panou solar apa calda

Preturile practicate de noi, nu numai pentru serviciul de montaj panou solar apa calda, dar si pentru celelalte servicii prestate sunt foarte avantajoase. Pe langa manopera de calitate si garantia lucrarii realizate de noi, iti oferim posibilitatea achizitionarii acestui tip de sistem la preturi corecte.

Gama variata de servicii

Serviciile prestate de noi nu se rezuma doar la serviciul de montare panou solar apa calda menajera, ci iti oferim servicii legate de tot ce tine de instalatiile sanitare si termice. Iti oferim posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte variata de servicii cum ar fi de exemplu: montare incalzire in pardoseala, montare obiecte sanitare, montare calorifere, lucrari de alimentare cu apa, lucrari de canalizare, instalare centrale termice, etc.

Servicii de montaj panou solar apa calda Bucuresti si Ilfov

Nu ezita sa ne contactezi