Echipa noastra alcatuita din ingineri de instalatii experimentati se poate ocupa de toate problemele tale legate de instalatiile sanitare. Asa ca nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie de un instalator sanitar.

Vezi detalii

Ai nevoie de o firma de instalatii termice certificata ISCIR care are ca zone de interventie Bucuresti si Ilfov? Instalatorii nostri sunt pregatiti si dispusi sa te ajute cu orice ai nevoie.

Vezi detalii

Sistemul de incalzire in pardoseala este cel mai bun mod de a iti incalzi casa, indiferent daca este noua sau veche. Va oferim nu numai manopera, dar si sistemul propriu-zis cu toate accesoriile sale la preturi foarte avantajoase.

Vezi detalii

Daca ai nevoie de o firma de incredere care sa te ajute cu montarea sau inlocuirea centralei termice, noi suntem alegerea perfecta. Avem experienta in instalarea centralelor indiferent de combustibilul consumat (lemn, peleti, electricitate, gaz).

Vezi detalii

Firma noastra alcatuita din instalatori cu experienta iti vine in ajutor cu servicii la preturi avantajoase legate de montarea caloriferelor noi sau inlocuirea caloriferelor vechi.

Vezi detalii

Suntem aici pentru a te ajuta cu montarea boilerului indiferent ca e electric, pe lemne sau termoelectric cu 1 sau 2 serpentine. Nu ezita si cere oferta de pret. Vom fi bucurosi sa te ajutam.

Vezi detalii

Servicii de montaj panouri solare apa calda menajera la cele mai bune preturi in Bucuresti si Ilfov.

Vezi detalii

Oferim servicii de montare sau inlocuire obiecte sanitare in Bucuresti si Ilfov la cele mai avantajoase preturi.

Vezi detalii

Oferim servicii de instalare apometre de apa rece si calda pentru persoane fizice, juridice sau asociatii de proprietari in Bucuresti si Ilfov.

Vezi detalii

Daca ai nevoie de o firma cu experienta specializata in instalatii sanitare pentru lucrari de alimentare cu apa si canalizare in Bucuresti si Ilfov, atunci nu cauta mai departe! Suntem aici pentru a te ajuta.

Vezi detalii
Firma autorizata instalatii sanitare si termice Bucuresti si Ilfov
Nu ezita sa ne contactezi