Cauti un instalator autorizat cu experienta pentru montare sau inlocuire apometre in Bucuresti si Ilfov?

Contacteaza-ne acum!

Serviciile de instalare a apometrelor de apa rece si calda se efectueaza numai de catre persoane autorizate, in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Atunci cand clientii (persoane juridice sau fizice) doresc sa faca acest lucru, acestia trebuie sa apeleze la o firma de instalatii autorizata.
Firma noastra efectueaza servicii de inlocuire sau montare apometre de apa rece si calda atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.
Putem instala apometrul pe care l-ai cumparat, iar daca nu ai reusit sa achizitionezi apometrul necesar, echipa noastra iti va oferi detaliile necesare cu cele mai bune modele de apometre atat din punct de vedere a calitatii cat si a pretului.
Instalarea apometrelor nu dureaza prea mult. Cu toate acestea, daca echipa noastra intampina probleme care necesita reconfigurarea sau inlocuirea anumitor racorduri, durata lucrarii va fi mult mai mare fata de timpul estimat.
Daca apelezi la firma noastra vei beneficia de o gama foarte variata de servicii complete si cu garantia manoperei efectuate, indiferent ca ai nevoie de un instalator sanitar pentru montare sau inlocuire obiecte sanitare in cadrul locuintei tale, lucrari de canalizare si alimentare cu apa, etc. In plus, prestam si servicii legate de instalatiile termice cum ar fi: montaj sistem incalzire prin pardoseala, instalare centrale termice, schimbare calorifere, etc. Toate serviciile oferite de noi sunt doar pentru Bucuresti indiferent de sectorul unde locuiesti (sector 1, 2, 3, 4, 5 si 6) si in Ilfov (Bragadiru, Voluntari, Chitila, Popesti Leordeni, Chiajna, Otopeni, Pantelimon, Buftea, Domnesti, Mogosoaia, etc.).
Ne vei gasi intotdeauna dispusi sa te ajutam si sa iti oferim cea mai buna solutie pentru nevoile tale, cu cel mai bun serviciu la cel mai mic cost posibil. Echipa noastra de experti iti sta la dispozitie. Trebuie doar sa folosesti datele de contact de pe site pentru a lua legatura cu noi.

Servicii oferite de firma noastra de instalatii sanitare

Montare apometre

Montarea apometrelor te ajuta sa economisesti bani pe consumul de apa, platind doar pentru apa pe care o folosesti. Oferim o varietate de servicii de instalare a apometrelor de apa rece si calda atat pentru consumatorii rezidentiali, cat si pentru cei comerciali.
Apometrele de apa rece si calda pot fi instalate folosind o varietate de materiale (cupru, pexal sau ppr) pentru a permite compatibilitatea cu conductele existente in locul de instalare.
Montarea apometrelor este realizata de firma noastra (SC Bamse Rob Instal SRL) doar in Bucuresti si Ilfov. Suntem aici pentru a te ajuta in orice situatie, fie ca este vorba de o urgenta sau nu.

Inlocuire apometre

Inlocuirea apometrelor este necesara in urmatoarele situatii si anume. Prima situatie este in caz ca apometru pe care il aveti nu mai functioneaza corect si ati observat schimbari nejustificative in cadrul consumului avut de apa fata de perioadele anterioare. A doua situatie o reprezinta depasirea perioadei de garantie metrologica (perioada de valabilitate de 7 ani pentru apa rece si 4 ani pentru apa calda).
Interventia de schimbare a apometrelor se face la cerere in situatiile afisate mai sus si in conformitate cu cerintele BRML. Serviciile prestate de noi cuprind doar zonele Bucuresti si Ilfov.

Montare sau inlocuire apometre Bucuresti si Ilfov

Nu ezita sa ne contactezi