Cauti un instalator termice autorizat cu experienta in Bucuresti si Ilfov?

Contacteaza-ne acum!

Daca esti in cautarea unei firme de instalatii termice in Bucuresti si Ilfov, noi te putem ajuta. Specialistii nostri calificati sunt aici pentru a te ajuta cu tot ce ai nevoie legat de incalzire cum ar fi montarea sau inlocuirea urmatoarelor: centrale termice electrice sau pe gaz, centrale termice pe lemne sau peleti, boilere electrice, calorifere din fonta, calorifere din otel, calorifere din aluminiu, incalzire prin pardoseala, coloane termice, tevi, robineti, etc.
Suntem certificati ISCIR si avem o experienta vasta acumulata de-a lungul celor peste 13 ani si prin urmare, putem garanta clientilor nostri calitatea si competenta muncii noastre.
Ar trebui sa incredintezi siguranta locuintei tale numai unor instalatori experimentati si certificati, care vor avea intotdeauna in vedere interesele tale si care iti vor oferi cele mai rentabile solutii la orice probleme pe care le poti avea cu incalzirea.

Care sunt avantajele colaborarii cu firma noastra de instalatii termice?

Preturi corecte instalatii termice

Oferim preturi accesibile pentru toate serviciile noastre, deoarece intelegem ca de cele mai multe ori aceste probleme sunt cheltuieli neprevazute. Sunt foarte multe firme care profita de necazul tau si dau preturi ridicate pentru serviciile prestate si care nu au nici o justificare.
Dorim sa oferim fiecarui client cel mai bun serviciu posibil, fiind corecti si prompti.

Servicii diverse instalator termice

Firma noastra, iti ofera o gama larga de servicii pentru a te ajuta cu orice problema care tine de instalatiile termice pe care le poti avea. Serviciile pe care le oferim includ: montaj sau inlocuire calorifere construite din diferite materiale (fonta, aluminiu sau otel), montaj sau inlocuire sistem incalzire prin pardoseala, montaj centrala termica sau inlocuire centrale (electrice, pe gaz, pe leme sau peleti), montaj sau inlocuire boiler electric, montaj sau inlocuire robineti tur si retur calorifere, etc.
Indiferent de ce ai avea nevoie legat de instalatiile termice, noi te putem ajuta.

Evaluare gratuita manopera instalator termice

Daca nu esti sigur ce costuri ar implica interventia noastra pentru a te ajuta cu problemele tale legate de incalzire, nu iti face griji!
Este intotdeauna util sa cunosti costul aproximativ al serviciilor de care ai nevoie, fie ca este vorba de montare, inlocuire sau orice ai avea nevoie legat de instalatiile termice. Astfel, iti poti planifica bugetul in consecinta. Oferim evaluari gratuite pentru a te ajuta sa determini costul lucrarii de care ai nevoie.
In cadrul firmei noastre, profesionalismul, rapiditatea, calitatea si preturile corecte sunt prioritatile noastre principale.
Cauti un instalator termice autorizat cu experienta in Bucuresti si Ilfov? Contacteaza-ne acum!

Servicii prestate de firma de instalatii termice BAMSE-ROB INSTAL

Montare calorifere aluminiu, otel sau fonta

Firma noastra care are o experienta vasta acumulata de-a lungul a mai bine de 13 ani iti ofera variante personalizate pentru montarea caloriferelor noi sau pentru inlocuirea caloriferelor vechi care sunt defecte sau nu mai dau randament adecvat, indiferent de tipurile sau materialele din care sunt realizate (aluminiu, otel sau fonta). Preturile practicate de noi pentru acest tip de serviciu sunt cele mai avantajoase. Daca doresti o estimare a costului pentru instalarea unui anumit numar de calorifere ne poti contacta utilizand numarul de telefon sau email-ul afisat pe site.

Montare centrale termice pe gaz, electrice, pe GPL, pe peleti sau pe lemne

Centrala termica este un ansamblu de elemente cu ajutorul carora produce caldura si apa calda menajera prin arderea unui combustibil fie gazos (gaz metan, GPL), solid (lemn, peleti) sau energie electrica.
Poti apela la serviciile noastre pentru montarea unei centrale termice noi sau inlocuirea uneia vechi, indiferent de model, de tipul folosit de combustibil sau de marca. Suntem aici pentru a te ajuta cu montarea si punerea in functiune corespunzatoare a centralei la cel mai bun pret posibil.

Montare incalzire in pardoseala

Daca esti in cautarea unei firme cu experienta in serviciul de montare incalzire in pardoseala la cel mai bun pret dupa piata puteti apela cu incredere la firma noastra. Utilizand acesta varianta moderna de incalzire a locuintei tale vei beneficia de reduceri substantiale la facturile de incalzire.
Cu peste 13 ani de experienta, echipa noastra de experti iti poate oferi manopera si sistemul de incalzire cel mai adecvat de care ai nevoie pentru a iti face casa mai confortabila din punct de vedere termic. Doar apeland la noi vei scapa de pierderea timpului cu cautarea informatiilor necesare pentru alegere sistemului de incalzire in pardoseala si accesoriilor lui. In plus, vei beneficia de lucrare si materiale de calitate pentru a te bucura de avantajele acestui sistem pentru foarte multi ani.

Montare boiler electric, termoelectric sau pe lemne

Boilerele se folosesc pentru prepararea apei calde menajere (ACM). Ele pot fi de acumulare, cu o serpentina sau chiar cu doua serpentine in functie de necesitate si locatia unde se va monta. Pot functiona singure cum este cazul celor electrice avand rol de acumulare sau termoelectrice intr-o instalatie cu cazan pe combustibil solid de cele mai multe ori.
Firma noastra iti ofera servicii profesionale de inlocuire, instalare, montare boiler electric, termoelectric sau pe lemne in Bucuresti (sector 1, 2, 3, 4, 5 si 6) si Ilfov la cele mai accesibile preturi.

Montare panou solar apa calda

Daca locuiesti in Bucuresti sau Ilfov, si vrei sa folosesti un sistem ecologic si economic pentru producerea apei menajere calde, trebuie doar sa apelezi la noi si sa ceri oferta pentru montarea unui panou solar pentru apa calda.
Aceasta este o modalitate excelenta de a economisi bani la factura de energie, precum si de a iti face partea pentru a ajuta mediul inconjurator. Daca pentru incalzirea apei folosesti sistemul boiler si panouri solare presurizate, chiar si iarna vei beneficia de functionarea lui chiar si la temperaturi ambientale de pana la -40 grade celsius.
Nu ezita si cere o cotatie de pret pentru orice ai avea nevoie legat de instalatiile termice si sanitare. Poti fi sigur ca vei primi o cotatie de pret competitiva, care sa corespunda nevoilor si bugetului tau. Echipa noastra este intotdeauna disponibila pentru a te ajuta cu manopera si materiale de calitate.

Firma autorizata instalatii termice Bucuresti si Ilfov

Nu ezita sa ne contactezi