Cauti un instalator autorizat cu experienta pentru montare sau inlocuire calorifere in Bucuresti si Ilfov?

Contacteaza-ne acum!

Daca esti in cautarea unei firme cu experienta care sa te ajute cu inlocuirea sau montarea de calorifere de diferite tipuri sau materiale (aluminiu, otel sau fonta) in Bucuresti si Ilfov, nu mai ezita si contacteaza-ne. Echipa noastra de instalatori cu inalta pregatire si experienta poate face treaba rapid si eficient. In plus, oferim garantie pentru toate lucrarile noastre.
Daca esti in cautarea unui calorifer nou si nu esti sigur care este cel mai potrivit pentru locuinta ta, echipa noastra te poate ajuta sa selectezi cel mai bun model pentru nevoile tale atat din punct de vedere al calitatii cat si al pretului. Putem instala si caloriferul pe care l-ai achizitionat.
De preferinta, inlocuirea caloriferelor vechi sau montarea caloriferelor noi trebuie efectuata in special vara, cand nu e nevoie sa folosesti instalatia de incalzire pentru confortul termic din locuinta ta. Oricum, indiferent de anotimp, firma Bamse Instal iti ofera cele mai avantajoase preturi pentru orice timp de serviciu prestat legat de instalatiile termice si sanitare.
Firma noastra este autorizata ISCIR si avem acumulata o experienta vasta in domeniul instalatiilor inca din 2009. Nu pune siguranta locuintei tale in mainile instalatorilor de „cartier”, care iti vor presta un serviciu de montaj calorifere si apoi sa te trezesti cu surprize neplacute cand o sa folosesti sistemul de incalzire in anotimpul rece. Pe langa problemele realizarii unei lucrari de calitate, acestia nu iti vor oferi factura si garantie pentru lucrarea prestata.
Daca nu esti sigur daca caloriferele tale trebuie sau nu inlocuite, poti oricand sa ne contactezi pentru a arunca o privire si a iti oferi o estimare cu privire la costul lucrarii. In unele cazuri, este posibil sa fie nevoie doar de curatarea caloriferelor existente in loc sa le inlocuiesti in intregime. Cu toate acestea, daca sunt vechi si ineficiente din punct de vedere al randamentului, probabil cel mai bine este sa le inlocuiesti cu modele noi, mai eficiente din punct de vedere termic.

Tipurile de calorifere instalate de firma noastra

Montare sau inlocuire calorifere din fonta

Caloriferele din fonta au fost candva o alegere populara datorita duratei de viata lungi si rezistentei la coroziune. Durata lor de viata este in medie de 30 de ani. Cu toate acestea, sunt mult mai grele decat celelalte tipuri de calorifere, ceea ce le face mai greu de manevrat. In plus, pretul lor este mai mare in comparatie cu celelalte tipuri de calorifere.

Montare sau inlocuire calorifere din aluminiu

Caloriferele din aluminiu sunt o alegere ideala din mai multe motive. Sunt durabile, usoare si datorita sistemului lor modular, pot fi personalizate pentru a raspunde nevoilor specifice. Sunt fabricate din aluminiu de inalta calitate, care este tratat pentru a rezista la coroziune, astfel incat sa pot fi utilizate in mod optim pana la 20 de ani. Au un timp de incalzire rapid, astfel incat pot raspunde rapid cerintelor de incalzire a locuintei tale. Au un cost mai mic fata de cele din fonta.

Montare sau inlocuire calorifere din otel

Caloriferele din otel sunt tipul cel mai des folosit in locuintele noastre datorita costurilor foarte mici si a gamei largi de modele si dimensiuni variabile. Au o eficienta crescuta, deoarece otelul este un bun conductor termic, dar au o durata de viata mai scurta fata de celelalte modele. Durata lor de viata fiind in general de aproximativ 15 ani.

Montare sau inlocuire calorifere in Bucuresti si Ilfov

Nu ezita sa ne contactezi